December 13, 2020

Tko sam zapravo ja i što radim online?

Zdravo! Iako me neki od vas znaju preko Facebooka i Instagrama, bilo bi u redu da se predstavim i ovdje te nekako ‘službeno’ započnem svoj ganc novi page dok muž i djeca mirno spavaju.

Zovem se Petra Ninčević, rođena sam 19.12.1986., po horoskopu sam vatreni strijelac, udala sam se 2015. i planirala prvu godinu bračnog života putovati, završiti neke tečajeve i posvetiti se karijeri, no dva dana nakon vjenčanja saznala sam da sam trudna pa sam se tu famoznu prvu godinu ipak posvetila čitanju knjiga o majčinstvu i iščekivanju svog prvog djeteta, Lukasa.

Onda sam sve to planirala odgoditi dok Lukas malo ne poraste, no muž očito ima magične moći pa smo Lukasov prvi rođendan proslavili vatreno i 9 mjeseci kasnije rodila se Lota.

Po zanimanju sam magistra ekonomije u području marketinga i radim od svoje devetnaeste godine pa mogu reći da sam do svoje 34. godine stekla poprilično iskustva.

Jako volim svoju malu obitelj, sarkazam, čokoladu, ples i putovanja, a zaista ne volim kišu, vjetar i neiskrene osobe.

Pisanje je također jedna od mojih strasti pa se nekako nadam da ću imati vremena voditi ovaj page i posvetiti mu se kako spada, redovito objavljivati sadržaj koji me veseli, a za koji mislim da bi se mogao svidjeti i vama.

Da ne duljim, voljela bih s vama dijeliti životne situacije, popričati o majčinstvu, karijeri, beauty ritualima – svim onim temama koje zanimaju suvremenu ženu.

Nadam se da ćemo se pratiti i dalje. 🙂

Pusa,
Petra

SHARE:
O MENI 0 Replies to “Tko sam zapravo ja i što radim online?”