O meni

Najteži dio je napisati nešto o sebi, no pokušat ću se predstaviti što objektivnije. Imam 34 godine, mama sam Lukasu i Loti koje ste već dobro upoznali preko Facebooka i Instagrama, supruga, magistra ekonomije u području marketinga.

Jako volim ljude, smijeh, druženja i obzirom da uz dvoje djece ne stignem tako često ići gdje mi srce poželi, blog mi je idealno mjesto za (virtualno) druženje i dnevnu dozu komunikacije.

Po horoskopu sam strijelac, što u prijevodu znači da sam vedri optimist koji tjera ljude oko sebe da izađu iz svoje zone komfora i prate me u lošim idejama koje ispadnu životni trenuci za pamćenje. Zona komfora mi izaziva anksioznost, isto kao i deficit čokolade u stanu.

U slobodno vrijeme plešem salsu i to mi je apsolutno najdraži ispušni ventil koji postoji. Volim putovanja i imam toliko lokacija na bucket listi da ne znam koliko života mi treba da ih sve obiđem. A moguće da je i novac veći problem od vremena. 🙂

Iskrena sam, pomalo brzopleta, no jako dobrih namjera. Sarkastična sam, volim se šaliti (osobito na svoj račun), a nezgodne i neprimjerene šale su mi specijalnost.

Volim iskrene ljude, ambiciozne, sanjare, duhovite i dovitljive mozgove. U životu bih se voljela baviti organizacijom događaja i trenutno radim na tome da budem što više doma i pridonesem nestanku covida kako bismo se što prije mogli družiti i organizirati privatna i poslovna druženja.

Ovaj blog je priča o meni, stvarima koje me inspiriraju i vesele te se nadam se da ćete me pratiti i da ćemo stvoriti jednu veselu zajednicu u kojoj ćemo se međusobno inspirirati, pomagati si i uveseljavati dane zanimljivim pričama.

Hvala što ste tu.
Petra